Al drie generaties een begrip in de regio

Hermkens Schilderwerken
Mijn naam is Geert Hermkens, eigenaar van Glas- & Schilderwerken Hermkens BV.
Graag stel ik ons familiebedrijf aan u voor!

Begrip in de regio

Door de overgang van grootvader, vader naar zoon is Glas- & Schilderwerken Hermkens BV inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een team van goed opgeleide schilders zijn wij flexibel in onze werkzaamheden en tijdstippen van uitvoering. De prijsopgave is transparant en duidelijk, alsmede de uitvoering en factuur. Vanaf de opname van de werkzaamheden tot de uitvoering is er een aanspreekpunt.

De Betere Schilder

Ons bedrijf is aangesloten bij DE BETERE SCHILDER en tevens VCA* gecertificeerd, wat aangeeft dat wij beschikken over de actuele kennis wat betreft de basisveiligheid op de werkplek. De bekwaamheid van het vak zorgt voor een efficiënte invulling van de opdracht  wat resulteert in een snel verloop van het werk. Ons bedrijf is aangesloten bij de Betere Schilder, wat u de zekerheid geeft dat u met een professioneel te maken heeft wat zijn prestaties durft te meten.
hermkens-glas-en-schilderwerken

Ook in de winter

De winters lijken steeds zachter te worden waardoor Hermkens gedurende deze periode ook buitenschilderwerk zonder problemen kan uitvoeren, behalve als er sprake is van écht winterweer. U krijgt in deze periode extra korting op schilderwerk! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze creativiteit zorgt ervoor dat uw woning of interieur verrassend en vernieuwend wordt.