Diensten

De naam Hermkens Glas & Schilderwerken BV dekt niet de hele lading van activiteiten, wij doen nog veel meer. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een opname voor de verzekering na brandschade, waterschade of glasschade. Hermkens werkt voor particulieren en bedrijven, instellingen, vereniging van eigenaren (VVE’s), scholen en woningbouwverenigingen.

Schilderwerk

Als team van vakkundige schilders verzorgen wij alle schilders werkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, verenigingen van Eigenaren en monumenten. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt waardoor wij een gedegen technisch advies kunnen bieden.

Glaswerk

Elk type glas heeft zijn eigen functie en uitstraling daarom geven wij u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. Wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen. Ook bij schade komen wij direct in actie!

Spuitwerk

Wij gebruiken de meest moderne spuitapparatuur waardoor u het mooiste resultaat krijgt. Uw wand of plafond wordt eerst professioneel voorbewerkt wat een mooi egaal eindresultaat oplevert.

Behangwerk

Behang is een trend die steeds meer terug komt. Of het nu om een wand of een hele kamer gaat: alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan behang in veel verschillende kleuren, behang met motieven, behang met prints of fotobehang.

Onderhoudsplan

Een eigen woning vraagt om regelmatig onderhoud. U kunt onderhoudskosten spreiden door samen met Geert Hermkens een meerjarenplanning op te stellen waarin onderhoud en vervanging gepland wordt. Op deze wijze komt u niet voor onvoorziene kosten te staan terwijl het woongenot en de waarde van uw woning optimaal blijven.