Professioneel

Als professioneel glaszettersbedrijf leveren wij een compleet pakket beglazing.  Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

Ontzorgen

Wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen. Zonder zorgen naar een mooi stukje nieuwe beglazing!

1e Hulp

Glasschade melden gaat heel eenvoudig. Wij nemen – na uw melding- zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Glaswerk

Elk type glas heeft zijn eigen functie en uitstraling daarom geven wij u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. Wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen. Er zijn diverse mogelijkheden, hieronder ziet u een greep uit de meest voorkomende opties. Mocht uw keuze er niet bij staan, dan vernemen wij dat graag van u.

Isolerend glas

Isolerend glas

Ter verhoging van uw leefcomfort zijn er diverse soorten isolerende beglazing: normaal isolerend glas, HR-, HR+- en HR++-glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. HR++ geeft de hoogste isolatiewaarde.
Soms is het niet mogelijk om isolerend glas te plaatsen. Dan zijn voorzetramen vaak een goede oplossing om toch de kou buiten te houden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan bestaand glas-in-lood.
Bij oudere panden, waarvan u het aanzien zoveel mogelijk intact wilt laten, kunnen we oude kozijnen met vaste ramen geschikt maken voor isolerende beglazing, zonder dat dit het visuele aspect aantast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is bedoeld om de veiligheid voor mens en dier te verhogen. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 •  brandvertragende beglazing
 •  gelaagd glas
 •  gehard glas
 • draadglas
 • manegespiegels
Enkel glas

Enkel glas

Wij leveren en monteren enkel glas in verschillende diktes:

 • de standaardmaat van 4 mm
 • 2 mm ontspiegeld voor onder andere foto- en schilderijlijsten. Uw lijst kan dus nog een tweede leven mee na het breken van het glas
Figuurglas

Figuurglas

Vele soorten gefigureerd glas kunnen door ons geleverd worden.

Glas-in-Lood

Glas-in-lood


Glas-in-lood kunnen wij voor u repareren; glas-in-lood kunnen wij leveren volgens uw eigen ontwerp.

 

Draadglas

Draadglas

Engels draadglas, Duits draadglas, alles in verschillende diktes.

 

Bewerkt glas

Bewerkt glas

 • slijpen en afscherpen
 • ronde hoeken
 • facetslijpen
 • beglazing voorzien van glasroeden in het glas
 • hardglazen klepramen
 • verzilverd glas (spiegels)

Wat onze klanten zeggen

Vraag het niet aan ons, maar lees maar eens wat onze tevreden klanten zeggen. Voor alle beoordelingen neemt u maar eens een kijkje op de website van de BETERE SCHILDER!

Wij vinden het een prettig bedrijf en erg hartelijk. Verder word er heel erg netjes gewerkt en alles in overleg gedaan. Staan altijd klaar voor advies. Betrouwbaar!!
Jeanine uit Horst

Zeer prettig contact, tussentijdse updates van de uurstaten en materiaalgebruik om zo een overzicht te hebben van de kosten. Verder worden afspraken gewoon netjes nagekomen en wordt alles netjes achter gelaten. Al met al dus zeer tevreden over het geleverde werk!

Paul uit America

Zeer prettig verlopen. Openheid en betrokkenheid. Goed.
Denkt goed mee en neemt alle tijd. Is meerdere keren geweest voor advisering. Zeker niet opdringerig.
Kortom prima ervaring!
Frans uit Melderslo

Een greep uit onze voltooide glaswerken

Maak hier uw wensen kenbaar!

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten? Maak dan snel uw wensen kenbaar!